Eskişehir Mantolama

Eskişehir mantolama hizmetleri sayesinde dilediğiniz binanın dış cephe kaplamasının termal yalıtım malzemelerle enerji verimliliğinin artırılması için profesyonel hizmetler sağlıyoruz.

Enerji tasarrufu, yaşanabilecek çatlak tarzındaki durumların engellenmesi ve binanızın sağlam yapısının korunması hem evinizdeki yakıt giderini azaltır hem de dış cephe görünümünün daha güzel olmasına yardımcı olur. SMY Tasarım olarak düzenlediğimiz Eskişehir mantolama hizmetleri sayesinde binanın ısı kayıplarını azaltarak enerji tüketimini düşürebilirsiniz.

Eskişehir Mantolama

Eskişehir Mantolama Fiyatları 2024

Mantolama hizmetleri özellikle binaların dış cephesindeki termal yalıtım malzemelerinin eklenmesi ve enerji verimliliğinin artırılmasını amaçlayan inşaat uygulamasıdır. Profesyonel hizmetlerimiz dahilinde hem iç hem de dış tasarım üzerinden işlemlerini yaparak ısı yalıtımı sağlamanıza yardımcı oluyoruz.

En uygun fiyatlandırmaları sağlayan Eskişehir mantolama firmamız işlem sırasında farklı durumlara bağlı olarak hesaplamaları oluşturuyor. Öncelikle işlem yapılacak olan alanın büyüklüğü hem kullanılacak malzemenin daha fazla olması hem de daha fazla işçilik gerektirmesi nedeniyle en önemli etkendir.

Yüksek kalitedeki ürünlerimizde aynı zamanda çeşitlilik sağlayarak bütçenize uygun seçimler yapmanızı amaçlıyoruz. Farklı kalitedeki yapı malzemelerini tercih ederek hem binanız hem de cebiniz için en iyi seçimi yapabilirsiniz.

Eskişehir Mantolama Firmaları

Eskişehir mantolama firmaları günümüzde binaların gerekli dış cephe termal yalıtım işlemlerinin yapılması amacıyla hizmet veren firmalardır. Bu firmaların temel amacı gerekli hazırlık işlemlerinin sağlanması, ısı yalıtım malzemesinin uygulanması ve donatı gibi farklı adımları uygulamaktır.

10 yılı aşkın süredir hizmet vermeye devam eden firmamız ise sahip olduğu profesyonel hizmet ile işlemlerini en iyi seviyede oluşturuyor. Kurumsal yapıdaki firmamız yalnızca işlem öncesi ya da sırasında değil, işlem sonrasında da ihtiyacınız olan durumları karşılamak amacıyla farklı önlemlere sahiptir.

Uyguladığımız adımlarda binanızın tam yapısına uygun olacak işlemleri sağlayarak Eskişehir mantolama hizmetinizin en yüksek kalitede olmasını amaçlıyoruz. Kısa sürede teslimatları sağlayarak almak istediğiniz işlemin sorunsuz size ulaştırılmasını sağlıyoruz.

Mantolama Adımları Nasıl Yapılır?

Mantolama işlemini sağlarken uzman ekibimiz gerekli inceleme ve ısı yalıtımı seçiminin ardından şu adımları uygular;

  • Binanın dış cephesi temizlenerek gerekli onarımlar yapılır. Eski boyalar ve kaplamalar çıkartılarak çatlaklar onarılır.
  • Seçilen ısı yalıtım malzemesi binanın dış üzerine uygulanır. Bu malzemeler genellikle levhaları ya da sıvıları şeklinde olabilir.
  • Isı yalıtım malzemesinin üzerine güçlendirici özelliklere sahip donatılar yerleştirilir. Donatılar sayesinde malzemenin dayanıklılığı artırılır.
  • Bina dış yüzeyine monte edilen bağlantı elemanları sayesinde donatıları ve ısı yalıtım malzemeleri sabitlenir.
  • Mantolama işlemi sonrasında binanın dış yüzeyi sıvanır ve isteğe bağlı dekoratif kaplamalar uygulanır.

Tüm adımlar sayesinde binadaki enerji performansı artırılırken estetik görünüm oluşturularak Eskişehir mantolama işlemlerinin maksimum kalitede olmasını amaçlıyoruz.

Yapılan işlemler çevresel sürdürülebilirliği destekler. Bina içinde de daha konforlu yaşam ortamı oluşturacaktır. Bu nedenle enerji verimliliğini artırmak ve sürdürülebilir yaşam ortamı oluşturmak isteyen bina sahipleri tarafından tercih edilir.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın