Eskişehir 1+1 Ev Dekorasyonu Yapan Firmalar 2023 Fiyatları

1+1 Ev Dekorasyonu; Küçük bir yaşam alanında konforlu bir yaşam, alanın yetkin organizasyonuna, çalışma, dinlenme ve yemek için uygun alanların donanımına bağlıdır. Firmamız yeni bir binada bir stüdyo dairenin anahtar teslimi tadilatını sunmaktadır. Eski kaplamaların sökülmesinden döşeme elektrikçilerine kadar her türlü işi deneyimli ustalar yapacaktır. Bireysel bir tasarımın geliştirilmesi, odanın benzersiz olmasına ve metrekare kullanımını en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olacaktır.

1+1 Ev Dekorasyonu

1+1 Ev Dekorasyonu Özellikleri

Ucuz açık plan tek yatak odalı daireler popüler bir konut seçeneğidir. Başlangıçta, bu biçim küçük yabancı dairelerin kullanılabilir alanını optimize etmek için tasarlandı, ancak bugün büyük ölçekli konut sahipleri tarafından da tercih ediliyor.

Bölmelerin olmaması, yaşam ve mutfak alanlarını sınırlayan özgün tasarım projelerini uygulamanıza olanak tanır. Çoğu zaman, geliştiriciden gelen konutlar yalnızca kaba bir yüzeyle satılır ve duvarların macunlanması ve boyanması, duvar kağıdının döşenmesi, zemin döşenmesi, gergi tavanların montajı ve aydınlatma cihazlarının kurulmasını gerektirir. Ustalar dikkatli bir şekilde hazırlık, kaba işleme ve bitirme işlerini yürütür, yeni teknolojiler ve profesyonel araçlar kullanır.

Anahtar teslimi stüdyo tadilatı aşağıdaki hedeflere sahiptir:

  • Rahat ve işlevsel bir alanın düzenlenmesi;
  • Alanın düşünceli bir şekilde imar edilmesi;
  • Seçilen tarzda modern bir iç mekan yaratılması.

Fiyatlar, gereken onarım türüne, tasarım projesinin karmaşıklığına, aciliyete ve bitirme düzeyine bağlıdır. Bütçe çözümü, düzeni değiştirmeden kozmetik bir sonuçtur.

1+1 Ev Dekorasyonu

Bizim avantajlarımız

1+1 Ev Dekorasyonu;Şirketimizde, Eskişehir ve Eskişehir bölgesinde bulunan bir stüdyonun yeni tadilatını kolayca sipariş edebilirsiniz. Müşterilerimize bir dizi avantaj sunuyoruz:

  • Uygun teklif – hizmetlerin demokratik maliyeti, işlemin şeffaf koşulları, makul bir tahmin.
  • Yüksek kaliteli sarf malzemeleri – seçim, satın alma, teslimat ve raporlama.
  • İşin tüm aşamalarında sıkı kontrol – süreç, tesisteki ustabaşı, şantiye şefi, baş mühendis tarafından izlenir.
  • Sorumlu bir yaklaşım, garanti sağlamak.
  • Verimlilik – stüdyo dairenizi tam olarak sözleşmede belirtilen zamanda onaracağız.

Bir başvuru gönderin ve ölçümcümüz işi değerlendirmek, hızlı bir tahmin hesaplaması yapmak ve tüm konularda tavsiyede bulunmak için size gelsin.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın