Eskişehir Amerikan Kapı Ustası 2023 Fiyatları

Amerikan Kapı; Amerikan tarzı kapılar, tüketiciler için keşif ve harika bir hediyedir. Neredeyse tamamen camla doldurulmuş büyük boyutlu yapılar, refah ve lüks hissi yaratır, çevreleyen alanı ışık ve özgürlük duygusuyla doldurur. Hala nispeten nadirler çünkü en iyiler arasında sayılıyorlar. Biz de SMY Tasarım olarak size bu avantajı sunuyoruz.

Dış Mekan Amerikan Kapı

Amerikan giriş kapıları, dar düz panellerin varlığı ve kanadın üst kısmında bir pencere ile karakterize edilen tasarıma sahiptir.  Amerikan tarzı kapılar, sıcak kapı teknolojisine göre yapılır ve en yüksek donma direncine sahiptir. Üzerindeki dış desen dekoratif bir frezedir, iç yüzey düzdür veya ek bir seçenek olarak desenli. Cam, ısı yalıtımlı, iki odacıklı, enerji tasarruflu, çok işlevli, çift camlı bir penceredir. Kapının temel fiyatı, Müşterinin açılması için kapının renk ve boyut seçimini içerir.

Giriş kapıları yüksek ısı ve ses yalıtım özelliklerine sahip, sandviç konstrüksiyonlu ahşap kapılardır. Amerikan kapıları, dış mekan kullanımı için özel olarak tasarlanmıştır. maksimum enerji tasarrufu özelliklerine sahiptir: dış mekan için önerilebilir.

Amerikan kapılar sipariş üzerine yapılır. Taban fiyat, kapı boyutu ve  rengi seçiminin yanı sıra çalıştırma ve hızlı kurulum için gerekli her şeyi içerir: kutu, menteşeler takılı kanvas, kilit, paslanmaz çelik kulp ve silindir. Kapıyı bitmiş açıklığa takacağız. Kapılar bireysel projeye göre yapılabilir.

Amerikan Kapı

İç Mekanda Amerikan Tarzı Kapılar

Amerikan iç mekanında kapı, işlevsel bir dekor unsurudur. Klasik mobilyalar, country ve Provence stillerinin unsurları olarak kullanılır. Kır tarzı, kabalığı ve telaşsız yaşam duygusuyla Vahşi Batı’nın geçmiş zamanlarının yankılarını koruyor.

İç mekanda kırsal bir tasarım, son derece sade ve işlevsel mobilyalar var. Standart dışı camlı klasik bir model arayanlar için de uygundur.

Amerikan Tarzı Kapı Özellikleri:

  • basit ve net formlar; vurgu  renk veya desende değil , detayların  şekli ve dokusundadır ;
  • krom yüzeylerin zarafeti, camın ve parlak plastiğin parlaklığı ile güç ve güvenilirlik hissi veren malzemelerin kombinasyonu  ;
  • malzemeler – masif ahşap yapılar ülke ve  retro tarza uygundur;
  • klasik ve kentsel iç mekanlar için  – camlı panelli kapılar; camın bolluğu kapıyı görsel olarak büyütür; cam hem tuvalin tüm alanını hem de  üst kısmını kaplayabilir.
  • kapı çerçevesini çerçeveleyen süpürgelikler ve platbandlar ve çevrenin etrafındaki tüm oda kapı renginde boyanmıştır ;
  • kapı kaideleri mutlaka yüksektir; iç mekana şıklık kattıklarına inanılıyor;
  • kapılar – geniş ve  yüksek; kemerler popülerdir, ancak  dar ve alçak değildir, ancak önemli  boyuttadır.

Genel olarak, çok sayıda iç kapı, bir Amerikan iç mekanı için tipik değildir. Sadece özel alanları kapatıyorlar – yatak odaları, çocuk odaları, banyolar.

Amerikan Kapı

Amerikan Kapı Kimlere Tavsiye Edilir?

Amerikan kapıları kesinlikle şu müşterilerimizi memnun edecektir:

  • demokratik görüşlere sahip aktif sosyal insanlar ;
  • nepotizm ve geleneklerin taraftarları;
  • belirli bir tarza bağlı kalmadan rahatlık ve rahat atmosfer sevenler;
  • ülkeleri, dönemleri ve stilleri karıştırmayı sevenler, anlık bir dürtünün etkisi altında spontane alımlar yapan, sadece  kendi zevklerine odaklanan; uyumsuzların birleşiminde uyumu görmeye hazır deneyciler;
  • sağlam masif mobilyalara sahip geniş konut sahipleri .

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın