Eskişehir Balkon Dekorasyonu Yapan Firmalar 2023 Fiyatları

Balkon Dekorasyonu; SMY Tasarım şirketimiz, balkonun güçlendirilmesi ve ek ısı yalıtımı için sibit blokların döşenmesinden, yerden ısıtma ve elektrik tesisatlarının kurulumuna kadar en geniş iş yelpazesini içeren kapsamlı hizmetler sunmaktadır. Diğer şeylerin yanı sıra balkon ve sundurmaların onarımlarını, camlarını, bitirme / kaplamalarını ve yalıtımlarını gerçekleştiriyoruz.

Balkon Dekorasyonu

Size Ne Gibi Faydalar Sağlar:

Evinizin kullanılabilir alanını artıracaksınız. Uzmanlarımız balkon ve sundurmalarınız ile çalıştıktan sonra size ofis veya ek oturma odası olarak rahatlıkla hizmet verebilirler.

Tüm dairenin toz girişinden korunması artar, evin ses yalıtımı artar.

  • Binaların ısı yalıtımı iyileştirildi.
  • Hem pencerelerin hem de tüm bağlantı parçalarının (isteğe bağlı) yüksek derecede sağlamlığına sahip yapılar kurduğumuzda güvenlik seviyesi artar. Böylece, ek olarak bilgisayar korsanlığına karşı korunacaksınız.

Firmamızda, hem kurulum fiyatı hem de nihai işlevsellik ve maliyet açısından en karlı seçenek olan çeşitli anahtar teslimi balkon ve sundurma camları arasından kendi takdirinize bağlı olarak seçim yapabilir ve sipariş verebilirsiniz.

Kompleksteki Tüm İşleri Yapıyoruz

Sibit duvarcılık, plastik ve alüminyum cam montajı, yalıtım ve kaplama, kızılötesi ısıtmalı zeminler ve elektrik! Her zaman promosyonlar ve indirimler vardır!

Balkon Dekorasyonu

Anahtar Teslimi Balkon Dekorasyonu

  • Tasarım ve bütçeleme. Tüm iş akışını optimize etmenize ve bitirme işinin sonunda sıcak, rahat ve en önemlisi konforlu bir oda elde etmenize izin veren en önemli aşamalardan biri. Gerekli tüm ölçümler yapılır, müşteri ile lambaların, prizlerin ve anahtarların yeri için bir plan hazırlanır, kaplama malzemelerinin türü ve renk paleti üzerinde anlaşmaya varılır. Bir bütçe hazırlanır ve işin tamamlanması için son tarihler kararlaştırılır.
  • Oda hazırlığı. Eski cila ve camın tüm elemanları, gerekirse kaldırılır, harap çitler sökülür ve yeni yapılar dikilir, levha güçlendirilir ve çatlaklar kapatılır. Gerekli onarımların listesi, döşeme ve parapetin mevcut durumuna, seçilen cam tipine ve planlanan yalıtım seviyesine bağlı olacaktır.
  • Parapetin cam ve dış kaplaması. Dıştan mantolama, montaj dikişini yağıştan koruyacak, parapetin ısı yalıtım özelliklerini iyileştirecek ve ona çekici bir görünüm kazandıracaktır. Dış cephe kaplaması, montaj koşullarına bağlı olarak cam montajından önce veya sonra yapılır.
  • Sandık montajı ve döşeme yalıtımı. Sandık, antiseptik ile işlenmiş ahşap kirişler kullanılarak gerçekleştirilir. Isı yalıtım malzemesinin döşenmesi, gerekli yalıtım derecesine bağlı olarak bir, iki veya üç katman halinde gerçekleştirilir. En iyi etki için yalıtım zemine, tavana, korkuluklara ve yan duvarlara serilir.
  • Elektrik kablo tesisatı. Priz, anahtar ve armatürlerin yerleşimi için mutabık kalınan plana göre kablolama yapılmakta ve elektrik noktaları hazırlanmaktadır. Balkonda ısıtıcı olarak konvektör veya yerden ısıtma sistemi kullanılabilir. Konvektör için ek bir priz ve elektrikli zemin için bir termostat takılmıştır.
  • Yer döşemesi ve yerden ısıtma tesisatı. Zemin yüzeyini düzleştirmek için sunta veya kontrplak levhalar kullanılır, gerekirse yerden ısıtma sistemi kurulur, ardından bir son kat kaplama (döşeme tahtası, laminat, muşamba, halı veya fayans) döşenir.
  • Tavan ve duvar kaplaması. Tasarım projesine uygun olarak aynı veya farklı malzemelerle duvar ve tavan dekorasyonu yapılabilir. Plastik paneller veya pvc astar, ahşap astar, neme dayanıklı alçıpan olabilir. Alçıpan daha sonra boyanabilir veya duvar kağıdı ile kaplanabilir.
  • Son aşama. Son aşamada, pencere pervazlarının, eğimlerin, süpürgeliklerin montajı, anahtar ve lambaların montajı, gömme dolap ve dolapların montajı ve montajı, asma raflar, çamaşır kurutma makinesinin montajı.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın