Eskişehir Duşakabin Yapan Firmalar 2023 Fiyatları

Duşakabin; Tüm insanlar hem dairede hem de banyoda konforu hak ediyor. Birinin banyoda uzanması uygundur, biri için yerden tasarruf etmek için duşakabin en uygunudur. Duşakabin, her şeyden önce, banyonun tüm alanıyla sınırlı bir alandır. Hem bir kutu hem de kapalı bir kabin içerir. Bütün bunlar, su sıçratmadan duş alırken gerekli konforu yaratır.

Belirli bir duş kabini seçimine karar verdiyseniz, bu cihazı ve özellikle sinir hücrelerini monte etmek çok zaman alacaktır. Duşakabin, ilkel bir duş gibi sadece su sağlamaz. Bu, radyodan su aydınlatmasına kadar bir dizi olasılıktır. Duşakabin montajı ve kurulumunda çok fazla bilgiye ihtiyacınız olacak yer burasıdır. Bu da profesyonellere dönme zamanının geldiği anlamına geliyor. SMY Tasarım markası ve modeli ne olursa olsun duşakabinlerin montajı, montajı ve arıza teşhisi ile uğraşmaktadır.

Eskişehir Duşakabin

SMY Tasarım Şirketinin Uzmanları :

Sadece size değil, aynı zamanda mühendislik sisteminin özelliklerine göre de tam olarak uygun bir duşakabin modelini seçmenize yardımcı olacaklardır. · Eski ekipmanların sökülmesinden elektrik şebekesine bağlanmasına kadar.

Her türlü hazırlık işlerini yapacağız. Duş kabininizi monte edip ve kurarız Tüm modlarda doğru çalışmayı kontrol ederiz.

Duşakabinleri kendiniz kurmamanızı tavsiye ederiz. Özellikle komşular olmak üzere kimse sular altında kalmak istemez. Ancak bu, yanlış bağlanmış elektrik elemanlarına kıyasla küçük bir sorun olarak kalacaktır.

Duşakabin Kurulum Ve Montaj Maliyeti

Nihai maliyet birçok faktöre bağlıdır, bu nedenle ustalarımız her şeyi yerinde hesaplayacaktır. Duşkabinlerini kurarken ve monte ederken, fiyat şunlara bağlı olabilir  :

  • Kabin boyutu
  • İşlevselliği
  • Duşa kabin özellikleri

Banyonuzu donatmaya başlamak için SMY Tasarım’ı arayın ve en kısa sürede çalışmaya başlayacağız.

Eskişehir Duşakabin

Duşakabin Almak İçin Öneriler

Duşakabin almak ilk bakışta göründüğü kadar kolay değildir. Her şeyden önce, tasarımının türüne karar vermelisiniz: açık, kapalı veya birleşik. İlk tip modeller banyo düzenine entegre edilmiştir. Prefabrikler de vardır;

Duvarın tabanına veya banyonun köşesine bir palet monte edilir ve çevresi boyunca camlar monte edilir. Duş odasının duvarları olarak hizmet veren banyonun duvarları seramik kaplıdır. Bu tür modellerde üst taban yoktur, bu nedenle tropikal veya kademeli bir duşun montajı imkansızdır – sıradan esnek hortumla yetinmeniz gerekir.

Kapalı duşlar; duvarlar ve bir tavan tabanından oluşan tamamen bağımsız bir yapıdır. Böyle bir taşınabilir kutuya çok sayıda farklı işlev yerleştirilebilir.

Kombine modeller, modern banyoların (jakuzi, hidromasaj vb.) avantajlarıyla birleştirmenizi sağlar. Bu, çevresi boyunca cam duvarların bulunduğu çok derin bir tepsi veya küvet içeren bir kutu. Üst kısım kapalı veya açık olabilir.

Banyonun alanına ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak. SMY Tasarım uzmanları, parametrelerine ve boyutlarına göre bir duşakabin seçmenize ve en uygun tipi belirlemenize yardımcı olacaktır.

Eskişehir Duşakabin

Önemli Parametreler – Ne Aranmalı

  • Duşakabin seçerken, şekli büyük önem taşımaktadır. Bu sadece görünümü değil, aynı zamanda kurulum yöntemini de belirler.
  • Bazı modeller evrenseldir (kare, dikdörtgen) ve hem duvara hem de köşeye monte edilebilir.
  • Yuvarlak ve yarım daire şeklindeki paletler sadece duvarlara, çeyrek daire veya elips şeklindeki modeller ise sadece köşeye yerleştirilebilir.
  • Paletler yüksek (40 cm’ye kadar) ve alçaktır (20 cm’ye kadar). Bu parametre, duşun kanalizasyon sistemine bağlantısını etkiler. Bu nedenle, model seçerken, kanalizasyon borusunun yeri dikkate alınmalıdır.

Bazen alçak paletli kabinlerin özel kaide üzerine kurulması gerekir.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın