Eskişehir Duvar Dekorasyonu Yapan Firmalar 2023 Fiyatları

Duvar Dekorasyonu; SMY Tasarım Eskişehir şirketi duvarları hem klasik hem de ultra modern yöntem ve malzemelerle süslemeye davet ediyor:

Dekoratif Sıva

Klasik bir yöntem olarak kabul edilir, özellikle Venedik sıva, ancak her türlü iç mekan için uygundur. Uygun renk ve doku seçimi ile çatı katı, modern, minimalizm tarzında iç mekana mükemmel bir katkı olacaktır. Klasik bir iç mekan yaratmak için vazgeçilmez.

Dekoratif duvar sıvasının ana özelliği ve ana avantajı benzersizdir. Aynı iki odadaki kaplama aynı kişi tarafından aynı aletle uygulansa bile yine de farklı bir desen elde edersiniz, bu nedenle bu tip bir bitiş odanızı özel kılmak için harika bir fırsattır. Dekoratif sıva yardımıyla mermer, metal, granit, ipek ve diğer doğal malzemelerin taklidini elde edebilirsiniz.

Dekoratif sıva doğal malzemelerden yapılmıştır, bitmiş kaplama kokuları emmez, zararlı maddeler yaymaz, bu nedenle herhangi bir rahatsızlık veya sağlığa zarar verme yeteneğine sahip değildir, tamamen çevre dostu ve güvenlidir.

Duvar Dekorasyonu

Dekoratif Duvar Sıvası

Duvarların hazırlanmasında dekoratif sıvalar oldukça zahmetlidir, yüzey sanki boyamaya hazır gibi hazırlanır. Düzlenmeli, çizikler, talaşlar, çukurlar, çatlaklar ile onarılmalı ve toprakla kapatılmalıdır.

Duvar Dekorasyonu; Fayans

Bu modern, çevre dostu malzeme sadece zemin kaplaması olarak değil, duvarda da harika görünecek. Kuvars-vinil karoların çok sayıda doku, renk ve şekli nedeniyle estetik bir duvar dekoru üretir ve aynı zamanda karonun temizlenmesi kolay olduğu ve toz ve kokuları emmediği için çok işlevseldir. Bu nedenle, örneğin mutfaktaki çalışma alanları gibi fayans döşemek iyi bir fikirdir.

Duvar Dekorasyonu

Duvar Dekorasyonu; Halı

Halıları kullanarak kesinlikle harika bir tasarım karışımı elde edebilirsiniz. Modern halı malzemeleri, örneğin ahşapla birlikte halı karoları gibi iyi bir şekilde birleştirilmiştir.

Örneğin, arkadaşlarınızı suni çim zemine karşı bir futbol maçı izlemeye davet ederek şaşırtabilirsiniz .

Duvar Dekorasyonu; Ahşap Mozaik

Ahşap uzun zamandır duvar dekorasyonu için kullanılmaktadır. Yaşam alanları için daha çevre dostu bir malzeme bulmak muhtemelen zor. Ve SMY Tasarım Şirket uzmanları tarafından yapılan 3 boyutlu doğal ahşap mozaik, iç mekanınızın gerçek bir vurgusu olacak.

Duvar Dekorasyonu

Duvarlar İçin Ahşap Mozaik

Duvar dekoru için, orijinal olarak döşeme olarak oluşturulmuş hemen hemen tüm malzemeler de kullanılabilir: laminat, muşamba , suni çim ve diğerleri. Malzemelerin ve teknolojilerin bir karışımı, benzersiz tasarım kompozisyonları oluşturmanıza olanak tanır.

SMY Tasarı, sizi en cüretkar iç mekan fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmeye davet ediyor.

  • Apartman iç mekanları için
  • Ofis iç mekanları için
  • Ticari ve idari binalar için

Hayal edebiliyorsanız – biz gerçekleştireceğiz!

Duvar Dekorasyonu

Yaptırmaya Karar Verdin Mi?

İç mekanınız için taze, yaratıcı fikirler arıyorsanız, bizi arayın, iç tasarım ve dekor örneklerimize beraber bakalım.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın