Eskişehir Duvardan Duvara Halı Yapan Yerler 2023 Fiyatları

“Gömme halılar” veya “geniş dokuma halılar” olarak da bilinen duvardan duvara halı, zemininizi oluşturmak için birden fazla parça yerine belirli bir alanı birden fazla parça, hatta tek parça halinde kaplayan bir halı türüdür.

Duvardan duvara halıların bilindiği kusursuz görünümü yaratan şey budur. SMY Tasarım ile birlikte seçeceğiniz halılar, doğrudan alt zemine yapıştırılmak üzere tasarlanabilir, ancak daha sık olarak, döşeme üzerinde alt keçe üzerine yerleştirilir ve küçük çivilerle tutturulur.

Duvardan Duvara Halı

Duvardan duvara halılar, isimlerini yapılış biçiminden almıştır: uzun ve geniş halı ruloları şeklinde. Genellikle yüksek kaliteli bir çözüm olarak kabul edilen halıflex halı, büyük tasarım hedefleri veya geniş zemin alanları olan projeler için en uygunudur.

Elyaf türü, yapısı ve fiyatına göre değişen çok çeşitli kalitelerin yanı sıra akustik özellikler, konfor, dayanıklılık ve fiyat açısından farklılık gösteren bir dizi halı altlığı seçenekleriyle, herhangi bir projenin ihtiyaçlarına uygun halı bulmak zor değil.

Duvardan Duvara Halı

Duvardan Duvara Halıların Faydaları

Duvardan Duvara Halı; Stil çok yönlülüğü

Duvardan duvara halı seçimi, halı şekillendirme söz konusu olduğunda birçok olanak sunar. İlk olarak, duvardan duvara kilim seçimi, aralarından seçim yapabileceğiniz en geniş renk ve desen standartları yelpazesini sağlayacaktır.

Duvardan Duvara Halı

Buna ek olarak, duvardan duvara kilimler, tasarımınızı engelleyecek modülerlik gereksinimleri veya göze hoş gelmeyen dikişler olmadığından özel tasarımlar yaratma konusunda size en fazla özgürlüğü verecektir. Halıflex oluşturmaya gelince, seçenekler sonsuz görünüyor.

Duvardan Duvara Halı; Eşsiz Yumuşaklık

Halı seçimi, çok çeşitli farklı halı altlığı ve iplik seçeneklerine erişim anlamına gelir ve diğer seçeneklerin sunamayacağı bir dereceye kadar yumuşaklık sağlar. Sadece ayak altı rahatlığı için değil, aynı zamanda ayakta dururken sırt ağrısını azalttığı ve yayaların etkisini emerek liflerin en iyi şekilde görünmesini ve daha uzun süre dayanmasını sağladığı için de çekici.

Size çeşitli ebatlarda geniş bir halı yelpazesi sunuyoruz. Bizimle yatak odanız için halı, oturma odanız veya başka herhangi bir oda veya ofis için halıyı kolayca seçebilir ve en kısa sürede döşememiz için evinize davet edebilirsiniz.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın