Eskişehir Modüler Bölme Sistemleri Yapan Firmaları 2023 Fiyatları

Modüler Bölme Sistemleri; Modüler ofis bölmeleri, mahremiyet duygusu oluşturmanıza olanak tanır. Ana işlevleri, bölgeleri vurgulamaktır, ancak odayı parçalara ayırmadan (ekranlarda, perdelerde olduğu gibi).

Bölmenin arkasında olan bir çalışan, iş sırasında nasıl göründüğünü düşünmek zorunda kalmayacak. Buna ek olarak, birçok insan kişisel eşyalarla (fotoğraflar, hediyelik eşyalar, dergi kupürleri, planlar ve notlar) çevrelendiğinde daha rahattır. Modüler bölümler, tüm bunların düzeltilebileceği daha fazla alan sağlar.

Ayrıca gürültüyü (akıllı telefonların titreşimleri, konuşmalar, kağıt üzerindeki kalemlerin gıcırtısı, klavye tıklamaları vb.) biraz azaltarak çalışma konforunu artırırlar.

Modüler Bölme Sistemleri

Modüler Bölme Sistemlerinin Avantajı Nedir?

Bu tür tasarımlar, ofis alanından önemli ölçüde tasarruf sağlar. Neredeyse hiç yer kaplamadan odayı bölerler.

Kurulumları kolaydır: bir dizi bölümü kurmak sadece 15 dakika sürecektir. Hemen hemen hepsi transformatördür ve fazla çaba harcamadan değiştirilir.

Ofisler için bölümler, tüm şirketler ve bütçe kuruluşları için mevcut oldukları için düşük maliyetlidir. Bu yapıların bir sonraki belirgin avantajı, ofis alanındaki görsel artıştır. Bu şekilde sınırlandırılmış bir odada olmak ve çalışmak çok daha keyifli ve rahat.

Modüler Bölme Sistemleri

Doğru Modüler Bölme Sistemleri Nasıl Seçilir?

Bölmelerin malzemesine dikkat etmeniz gerekir – metal, ahşap, plastik veya bunların kombinasyonları. Modüler yapı seçerken, tasarıma nasıl uyacağını düşünmenin yanı sıra maliyet, işlevsellik ve performans kriterlerine uygunluğunu da dikkate almanız gerekir.

Modüler bölmeler tavana, zemine veya duvarlara sabitlenmez, bu nedenle ağırlıkları ve sağlamlıkları önemlidir. Seçilen model ideal olarak şekil ve boyuta uymalıdır. Alçak tavanlı bir odada, yatay yönlendirme seçeneği, yüksek olan dikey ile daha iyi uyacaktır. Bölmenin hareket ettirilmesi gerekiyorsa, destek tekerlekleri üzerinde bir model seçilir. Her zaman tek bir yerde olacak tasarım, sabit bir çerçeveye (veya bacaklara) sahip olmalıdır.

Modüler Bölme Sistemleri

Bunun için SMY Tasarım size en uygun çözümü sunacaktır. İhtiyacınıza yönelik modüler sistemi hazırlayıp monte edecektir.

Modüler bölmeler, halihazırda inşa edilmiş binalarda, alanı birkaç küçük bölmeye bölmek için kolayca monte edilen ve gerekirse sökülen yapılardır. Ofislerde, kamu veya ticari binalarda ve bireysel konutlarda bireysel ihtiyaçları karşılayan işlevsel bir ortam yaratmanın modern bir yoludur. Modüler sistemlerin avantajı, boşluğuönemli bir maliyet olmadan ayarlamanıza izin veren özel bir yapı türüdür. Bölme duvarlar genellikle bir binanın duvarlarına, tavanlarına ve zemine yapıştırılır. Modüler bölmelerin bölümler, ilgili renkteki çelik direklerle veya segmente yerleştirilen çelik direklerle bağlanır. Modüler bölmeler herhangi bir bitiş le tasarlanabilir.  Modüler bölmeler sağlamdır.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın