Eskişehir Tesisat İşleri Ustası, Firması 2023 Fiyatları

Tesisat İşleri; ” Sıhhi tesisat işi ” terimi, uzman tarafından gerçekleştirilen bazı prosedürler anlamına gelir. Liste, büyük işçilik ve finansal maliyetler gerektiren hem basit hem de karmaşık manipülasyonları içerir. Sorun şu ki, bir evde sıhhi tesisat ekipmanı bozulduğunda, şu soru ortaya çıkıyor: onarım için kime başvurmalıyım – tesisatçı mı yoksa başka bir usta mı? Bizi arayabilirsiniz, SMY Tasarım olarak yardım için buradayız…

Tesisat İşleri

Tesisatçı Tarafından Yapılan İşlemler

Her şeyden önce, sıhhi tesisat işleri, su temini ve kanalizasyonun kurulumunu, onarımını, bakımını içerir. Bu, sıhhi tesisatın ana uzmanlığıdır. Daha önce, su temin sistemi kanalizasyon sisteminden ayrı olarak mevcuttu (henüz evlerde değildi), ancak şimdi bu iki sistem birbirine bağlı. Bu nedenle, borunun değiştirilmesi gerekiyorsa, bir tesisatçı çağırın, bu işi yapan odur. Ek olarak, sorumlulukları şunları içerir:

  • klozet, bide, küvet, duşakabin;
  • lavabolar ve musluklar;
  • mutfak lavabosu ve çamaşır makinesi.

Gerekirse, usta sıhhi tesisat ekipmanının transferini veya değiştirilmesini ve ayrıca su sızıntılarının giderilmesini gerçekleştirebilir.

Tesisat İşleri

Kanalizasyona gelince, tesisatçı şunları yapar:

  • kanalizasyon sisteminin montajı;
  • drenaj sistemlerinin, kanalizasyon yükselticilerinin değiştirilmesi ve transferi (gerekirse);
  • boru döşemek.

Ayrıca, yeni muslukların kurulumunu veya mevcut muslukların değiştirilmesini, sıcak ve soğuk su temini için tek bir sistemin oluşturulmasını gerçekleştirirler.

Son zamanlarda, tesisatçıların görev yelpazesi genişledi ve şimdi su sayaçlarının kurulumunu da içeriyor. İş karmaşık ve sorumludur, bu nedenle her usta bunu yapmaz.

Su arıtma ekipmanı kurmaya karar verirseniz , burada sıhhi tesisat hizmetlerine ihtiyaç duyulacaktır . Sonuçta, bu da onun görevlerinin bir parçası.

Anahtar Teslim Sıhhi Tesisat İşleri

Ayrıca günümüzde “anahtar teslimi sıhhi tesisat işi” kavramının yaygınlaştığını da belirtmekte fayda var. Bu durumda, ustanın sıhhi tesisat, kanalizasyon ve ısıtma ile ilgili her türlü işlemi yaptığı anlaşılmaktadır:

  • eski ekipmanın sökülmesi;
  • yeni cihazların montajı;
  • proje belgelerinin geliştirilmesi (yeni bir evin inşaatı veya büyük onarımlar sırasında).

Sonuç olarak, müşteri, herhangi bir karmaşıklık seviyesindeki işi yüksek kalitede ve zamanında yapan bir uzman alır. Ayrıca, büyük siparişler için sağlam bir indirime güvenebilirsiniz. Ancak bunun için elbette sizin için kabul edilebilir bir maliyetle sıhhi tesisat işi yapmayı kabul edecek deneyimli bir usta bulmanız gerekiyor. İşte biz buradayız, aradığınızda yardıma hazırız.

Herhangi bir sıhhi tesisat işleri, sıcak ve soğuk su temini kurulumundan ev aletlerinin bağlantısına kadar gerçekleştirilir.

Sıhhi tesisat ekipmanlarının kurulumunu ve değiştirilmesini sipariş ederek, işin verimliliğinden ve yüksek kalitesinden emin olabilirsiniz. Yapılan tüm işler 2 yıl garantilidir.

Tesisat İşleri

Tesisat Fiyatları

Sıhhi tesisat işi fiyatları, yapılan görevlerin karmaşıklığına ve özelliklerine bağlı olarak belirlenir. Ayrıca, sıhhi tesisat işlerinin fiyatları, hammadde ve demirbaşların maliyetine bağlı olarak düzenlenir. 2022 yılında sıhhi tesisat fiyatlarının önceki yıllara göre biraz daha yüksek olması, sıhhi tesisat pazarındaki fiyat dalgalanmalarıyla açıklanmaktadır.

Sıhhii tesisat işinin maliyeti 2 bileşene bağlıdır: kaba işin karmaşıklığı ve kurulması gereken sıhhi tesisat ekipmanının özellikleri (her üreticinin kendi kurulum özellikleri vardır).

Sıhhi tesisat işleri için detaylı fiyat listemiz için arayınız; Performansımız Eskişehir’deki sıhhi tesisat işleri için gerçek fiyatlar, herhangi bir modern kullanıcıyı memnun edecektir. Çünkü  sıhhi tesisat işleri için oldukça demokratik fiyatlar belirlenmiştir.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın