Eskişehir Epoksi Zemin Kaplama

Modern, dayanıklı ve şık zemin kaplama çözümleri arıyorsanız, Eskişehir epoksi zemin kaplamaları işte burada!

Eskişehir’de yaşam alanlarınızı veya iş yerinizi güncellemek ve zeminlere uzun ömürlü bir estetik katmak istiyorsanız, Eskişehir epoksi zemin kaplama tam aradığınız çözüm olabilir. Bu modern ve şık zemin kaplamaları, sadece estetik bir görünüm sunmakla kalmayıp aynı zamanda dayanıklılığıyla da ön plana çıkıyor. Eskişehir’de bu alanda uzmanlaşmış bir firma olarak SMY Tasarım, epoksi zemin kaplama konusunda müşterilerine kaliteli ve özgün çözümler sunuyor. Şimdi, yaşam alanlarınıza veya iş yerinize dayanıklı ve estetik bir dokunuş katmanın tam zamanı!

Eskişehir Epoksi Zemin Kaplama

Eskişehir Epoksi Zemin Kaplama Fiyatları

Eskişehir epoksi zemin kaplama hem şıklığı hem de sağlamlığı bir araya getirerek öne çıkıyor. Ancak, birçok kişinin merak ettiği gibi, bu kaliteli kaplamaların fiyatları nelerdir?

  • Uygulama yapılacak alnın büyüklüğü fiyatın belirlenmesinde esastır.
  • Geniş alan uygulamaları ile küçük alan uygulamalarında fiyat farklılığı gözlenir.
  • Yüksel kaliteli epoksi malzemesi ve istenilen tarz çalışmaları işçilik ücretlerini etkiliyor.
  • Tasarım seçenekleri fiyatın belirlenmesinde kıstaslardan biridir.

Ek hizmetler ve uzun vadeli garantiler sonucunda da fiyatlarda farklılık gözlenebilmektedir. Mekana uygun olarak güncel fiyatlar için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Eskişehir Epoksi Zemin Kaplama Firmaları

Eskişehir epoksi zemin kaplama ihtiyacınızı karşılamak ve yaşam alanlarınıza üç boyutlu bir estetik dokunuş katmak istiyorsanız, SMY Tasarım tam da aradığınız firma! Firmamız sunduğu benzersiz epoksi zemin kaplama çözümleriyle müşterilerine estetik ve kaliteli bir deneyim sunuyor.

SMY Tasarım, epoksi zemin kaplamalarında sıra dışı bir dokunuş sunuyor. Üç boyutlu desen ve tasarımlar, yaşam alanlarınıza benzersiz bir karakter katıyor. Bu özel dokunuş, sadece estetik bir güzellik değil aynı zamanda mekanınıza derinlik kazandıran bir özellik sunuyor.

Firmamızın epoksi zemin kaplama hizmetinde kullanılan malzemeler yüksek kaliteli ve dayanıklıdır. Bu, kaplamanın uzun ömürlü olmasını sağlarken, günlük kullanıma ve ağır trafiğe de dayanıklı bir zemin yaratır.

Eskişehir epoksi zemin kaplama firmaları arasında garantili hizmet veren nadir firmalardan olarak aynı zamanda uzman ekibimizle epoksi zemin kaplamalarını hızlı ve etkili bir şekilde uygulanmaktadır. Profesyonel işçilik, hem başlangıçta estetik bir görünüm sağlar hem de kaplamanın uzun ömürlü olmasını garanti eder.

Hem estetik hem de kaliteli bir zemin kaplama için SMY Tasarım, sizi bekliyor!

Epoksi Zemin Kaplama Nasıl Yapılır?

Eskişehir epoksi zemin kaplama işleminin yapılabilir olması için öncelikle zeminin düzgün düz ve çatlaklı olmaması gerekiyor. Bu nedenle de epoksi kaplama öncesinde zeminde primer uygulanıyor ve epoksi reçinesinin bu sayede daha iyi yapışması sağlanıyor.

Kaplama malzemesi sertleştirici ve reçine ile bir karışım üzerine yapıştırılıyor ve bu karışımın hazırlanması tamamen profesyonellik istemektedir. Özel malzemeler ile zemine uygulanıyor ve uygulanan epoksi üzerindeki hava kabarcıkları çıkarılıyor. Zemin üzerinde ince ayarlamalar yapılırken uzmanlık isteyen bir işlemdir.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın