Eskişehir Bahçe Duvarı Yapımı

Eskişehir bahçe duvarı yapımı dış görüntüyü güzelleştirirken aynı zamanda sınırlarını belirleyen yapılardır. Bugün çevre güvenliği ve görsellik açısından gerekliliktir.

Hazır beton, tuğla, taş duvarlar peyzaj alanında fazlasıyla popülerdir. Çitler yerine bahçe çevriminde sıkça tercih edilirler. Ev sahiplerine güvenliğin yanında mahremiyet sağlar. Bahçenizi çevirdiğiniz gibi oturma alanın yaratmada da kullanılır. Duvar kullanılarak koruma sağlanır, sınırları belirlemesine ek olarak istinat duvarı formuyla ekstra güvenlik sunar. SMY Tasarım, uzman ekibiyle bahçenize istediğiniz formatta duvarlar yapar.

Eskişehir Bahçe Duvarı Yapımı

Eskişehir Bahçe Duvarı Yapımı Fiyatları 2024

Eskişehir bahçe duvarı yapımı hizmet bedeli, bahçe büyüklüğünden sizin zevkinize kadar çeşitli faktörlerden etkilenir. Konum, bahçenin şekli, ihtiyaçlarınız fiyatın oluşmasında etkilidir. Güncel fiyatlar metre kare başına belirlenir. Sadece duvar yapım masrafı 690 TRY civarıdır.

Mülkünüzün sınırlanın belirlenmesinde önemlidir. Tuğla, beton yapma için çimento, düz örmenizi sağlayacak iskele, boya gibi faktörlerde maliyette etkilidir. Kullanılacak duvar malzemelerinin sayısı, kalitesi, işçilik gibi etkenler masrafınızın artmasını sağlar.

Betonun desenli olması veya montaj işleminin yapılması gibi durumlarda maliyetin yükselmesinde etkilidir. KDV ila diğer ek ücretler, Eskişehir bahçe duvarı yapımı fiyatlarında değişimler yaratır.

Evinizin etrafını çevirip, korunaklı alan yaratan duvarları kaliteli peyzaj firmalarına yaptırabilirsiniz. Firmamız, tecrübeli ustalarıyla siparişlerinizi tam zamanında teslim eder.

Eskişehir Bahçe Duvarı Yapım Firmaları

SMY Tasarım, Eskişehir bahçe duvarı yapımı sektöründe öncüdür. Firmamızın faaliyetleri çeşitlidir. Bahçe duvarı yapımı;

  • Desenli bahçe duvarları, beton kalıplar, hazır paneller şeklinde ürünler vardır.
  • Ustalarımız, keşif yaparak malzeme ila konumu belirler.
  • Uygun konumu, belirledikten sonra eğim ölçümleri yapılmaktadır.
  • Temel ölçüler alınarak beton atma gerçekleştirilir.
  • Deneyimli ustalar, gerekli ayarlamaları yaptıktan hemen sonra istediğiniz tarzda duvarı yapar.

Duvarı örme, anlaşmada belirtilen sürede tamamlanır. Renk, şekil, yükseklik, temel atma işlemlerimizde kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Bakım hakkında bilgi vererek kullanım ömrünün nasıl uzatılacağını anlatıyoruz.

Şirketimiz, işçilik ila kaliteli malzemeleri en iyi maliyete sunar. Ustalarımız, evinize ve istediğiniz modele uygun materyallerle çalışır. Estetik görünüm sağlayarak mülkünüzü kusursuz hale getiririz.

Eskişehir Bahçe Duvarı Yapımında Nelere Dikkat Edilir?

Eskişehir bahçe duvarı yapımı titizlik gerektiriyor. Dolayısıyla profesyonel ekipler tarafından yapılmalıdır.  Sert veya yumuşak zemin yapısına göre ölçümler yapılarak malzeme temin edilmelidir. Eğimli yapılarda ekstra özen gösterilmelidir.

Mülkün mimarisine uygun şekilde tasarlanamayan duvarlar çarpık ve kötü görünüme neden olur. Bu yüzden işini ciddiye alan, uzman ekipleri bulunan firmalarla çalışmalısınız. Desenli, beton panel tarzı duvarlardan en uygunu belirlemelisiniz.

Ustalara istediğiniz tam olarak anlatmalısınız. Tüm detayları sözleşmenize eklemelisiniz. Ucuza yapan şirketler yerine kaliteli, piyasa normallerinde ücret veren firmalarla çalışmalısınız. Bahçe duvarlarının yanında istinat duvarı hizmeti de önemlidir.

Bu hizmetlerin detaylarını öğrenme için şirketimizle bağlantı kurmalısınız. Temsilcilerimizle görüşerek istekleriniz anlatıp ortalama bir maliyet hesabı yapabilirsiniz. Buna göre bütçe ayarlaması yapabilirsiniz.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın