Eskişehir Amerikan Panel Kapı

Eskişehir Amerikan Panel Kapı parke ve döşeme uyumunu renkleriyle sağlıyor. Farklı modellerde üretilen kapılar kaliteli malzemeleriyle evinizin çehresini değiştirir.

Amerikan Panel Kapı üretiminde 3.2 mm kalınlığında HDF kullanılır. Çam, Ladin, Köknar kullanılarak hazırlanan çerçevelerle desteklenir. SMY Tasarım, gerekli bakım ila temizliği yaparak kullanımınıza sunar. Pürüzlerin giderilmesi için zımparalanan ürünler boyama aşamasından sonra montaja hazır hale getirilir. Kapıyı kullanacağınız mekanın renklerine ve zevkinize göre seçebilirsiniz.

Eskişehir Amerikan Panel Kapı

Eskişehir Amerikan Panel Kapı Fiyatları 2024

Ekonomik, dayanıklı, estetik olmalarıyla Eskişehir Amerikan Panel Kapı tercih edilir. Kapının fiyatının oluşmasında şunlar etkilidir;

  • Camsız veya camlı olmalarının yanında ebatları ücreti belirler.
  • Parçaların kalitesine ek, işçilik, kilit sistemi, montaj maliyete etki eder.
  • Renk seçimi, ustalarımızın becerisi, şirket deneyimimizi masrafları oluşmasında etkilidir.
  • Seri üretilmesi maliyetin düşük olmasına etki eden unsurlardandır.

Hafif olan bu ürünlerimize talep oldukça fazladır. Deneyimli personelimiz tarafından üretilen kapılarda çeşitlilik fazladır. Genelde standart ölçülerde üretilen kapıların boyutları isteğe göre ayarlanır. İmalattaki özel talepleriniz maliyeti yükseltir.

Malzeme kalitesi, işçilik ila ebatlar dikkate alındığından ücret yaklaşık 600 TL- 31.000 TRY civarında değişir. Güncel fiyatlarımızı öğrenme için bizimle iletişime geçmelisiniz.

Eskişehir Amerikan Panel Kapı Firmaları

Eskişehir Amerikan Panel Kapı firmalarından birisi olan SMY Tasarım olarak müşteri memnuniyetine önem veriyoruz. Deneyimli ekiplerimiz tarafından yapılan satış, bakım ve oranımın da isteklerinizi dikkate alıyoruz.

Evinizin veya işyerinizin mimarisini göz önünde bulundurarak modellerin tasarımını yapıyoruz. Müşteriye özel camlı, değişik renklerde, standart ebatların üstünde kapılar üretiyoruz. Ses-ısı yalıtımı, yangın ve güvenlik sistemlerinin entegrasyonunu sağlıyoruz.

Kulp, kilit, fitil, sürgü, menteşe tamiri ila değişimi yapıyoruz. Kapının sıfırdan üretiminde gerekli keşif dahil tim ön çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ölçü alma, fiyat teklifi, danışmanlık hizmetlerimizde uygun maliyet çıkarıyoruz.

Site, toplu konut projelerine ek özel evlerde çalışıyoruz. En çok beyaz rengi popüler kapılarda isteğe uygun boyama yapılmaktadır. Eskişehir Amerikan Panel Kapı seçimlerinizde tecrübeli ekibimiz isteklerinizi en uygun alternatifleri sunuyor.

Eskişehir Amerikan Panel Kapı Bakımında Nelere Dikkat Edilir?

Amerikan kapılar, günümüzde birçok evde veya ofiste iç mekan dekorunda kullanılıyor. Ahşap çerçevesiyle evinizin görünüşünü değiştiren ürünün bakımının düzenli yapılması gerekiyor. Eskişehir Amerikan Panel Kapı temizliği ile bakımı oldukça kolaydır.

Deterjan, çamaşır suyu gibi kimyasal içerikli temizlik malzemeleri kullanılmamalıdır. Sirkeli su yahut Arap sabunu benzeri doğal temizleyiciler kullanmalısınız. Kilit, kapı kolçakları fazla kirlendiğinde iyice temizlenmelidir.

Üst kısımların görünmemesi temizliğin ihmal edilmesine sebep olur. Ancak buraya aşırı toz birikimi olduğundan kesinlikle temizlenmelidir. Nemli kalması kapınızın kullanım süresini kısaltır. Bu yüzden temizliğin son adımı kapılarınızı kurulama olmalıdır.

Açık renk kapılarınızda meydana gelen sararmaları evinizdeki ürünlerle yok edebilirsiniz. Kırılma, çökme, menteşe hasarlarında profesyonel yardım almalısınız. Uzman desteği için web adresimizden bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Yapın

Call Now ButtonTeklif Alın